Vi söker fler medarbetare

Vi söker fler medarbetare

22 november 2016

a och d arkitektkontor växer och söker fler medarbetare.

a och d arkitektkontor befinner sig i ständig förnyelse och expansion. Nu söker vi fler medarbetare som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss.

Arkitekter

Vi söker dig som jobbar konceptuellt och brinner för att genomföra dina idéer. Du ska vara kreativ, självgående, utåtriktad och gärna ha minst fem års branscherfarenhet. Goda kunskaper i rendering och visualisering är meriterande. Det är en fördel om du har god kunskap i Revit och/ eller Archicad.

Att vara arkitekt hos oss innebär att man är en del i lagarbetet med hela projektgruppen. Både det egna kontorets ingenjörer och arkitekter såväl som kunder och medkonsulter. Våra arkitekter är kontorets ansikte utåt och ansvarar för utformning såväl som kundkontakter.

Vi har uppdrag över hela landet med tyngdpunkt i Luleåregionen. Uppdragen är varierade med alla typer och storlekar av uppdrag. Titta gärna på referensprojekten på hemsidan som visar en del av det vi gör.

Intresserad? Kontakta då:
Niklas Granljung, 070-255 96 82, niklas.granljung@aochd.se

 

Byggnadsingenjörer

Vi söker dig som är byggnadsingenjör/civilingenjör, med minst något eller några års projekteringserfarenhet, och som vill utvecklas vidare tillsammans med oss.

Arbetet består i huvudsak av teknisk projektering med utredningar, framtagande av ritningar, beskrivningar och uppställningar med mera. Att jobba som ingenjör hos oss innebär att man är en del i lagarbetet med hela projektgruppen. Både det egna kontorets arkitekter och ingenjörer såväl som kunder och medkonsulter.
Du skall kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra, ha god datorvana samt kunna projektera med hjälp av Revit eller andra CAD-program. Goda kunskaper i rendering och visualisering är meriterande.

Intresserad? Kontakta då:
Joakim Persson, 070-375 01 42 joakim.persson@aochd.se
Anders Burman, 070-568 64 54, anders.burman@aochd.se

 

Arkitektpraktikanter

Vi söker nu dig som vill praktisera hos oss, tillsammans med drygt tjugotalet arkitekter och ingenjörer vid vårt kontor i Luleå.

Som praktikant hos oss är du en viktig del av vårt lagarbete, som vi anser är nyckeln till både bra projekt och nöjda kunder. Vår övertygelse är att med ansvar kommer utveckling, och med utveckling kommer möjligheter. I en stor variation av projekt ser vi dig som praktikant hantera både stora och små uppgifter. Här stöttar och hjälper vi varandra när uppgifterna kräver det, och vi låter människor växa med sina uppgifter. Som praktikant hos oss kommer du att jobba likt den färdigexaminerade arkitekten.

Vi ser gärna att du gillar att arbeta självständigt och utåtriktat mot kunder och kollegor i branschen. Behärskar Revit eller Archicad samt Adobe creative suite och har avslutat ditt tredje år på Arkitekthögskolan.

Intresserad? Kontakta då:
Niklas Granljung, 070-255 96 82 niklas.granljung@aochd.se 

 

Fler nyheter

Vi erbjuder meningsfulla praktikplatser för arkitektstudenter att växa och ta ansvar i verkliga...
Även om det inte blev vinst i markanvisningstävlingen för Kv. Bävern med vårt bidrag Länken är vi...
a och d arkitektkontor flyttar till nya och större lokaler i Boden!

Fler nyheter
Ladda ner ISO information Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:sRiskklasser. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
By Formsmedjan. Powered by Yago